About

Technische communicatie
Technische communicatie is communicatie tussen mensen.

Techmace werd in 1997 opgericht door Johan van der Plas (1967). Het bedrijf is sinds haar oprichting gevestigd in Sliedrecht, het hart van de Nederlandse baggerindustrie.

De baggerindustrie loopt als een rode draad door de ontwikkeling van Techmace. Vanaf het begin is Johan betrokken geweest bij het realiseren van vrijwel alle gebruikershandleidingen van de automatisering van complexe baggerschepen die gemaakt zijn door Royal IHC (voorheen IHC Holland). Ook voor vele andere bedrijven in en rondom de baggerindustrie (c.q. maritieme industrie) heeft Techmace kleinere of grotere projecten gerealiseerd die betrekking hebben op technische communicatie.

Techmace is een klein bedrijf. Dat is gelijk ook ons sterkste punt: voor ons is geen opdracht te klein. Een fotobewerking of een document van één pagina, voor iedere job hebben wij een passende, snelle én betaalbare oplossing. Voor grote projecten nemen we graag deel aan een team van techneuten en materiedeskundigen. Dan zijn we een onafhankelijk klankbord met frisse ideeën en een scherpe blik, die de voortgang van het project positief blijft beïnvloeden.

Flexibel, creatief, nauwkeurig en pro-actief meedenken op het gebied van technische communicatie. Dat is Techmace!

Opleidingen:

  • Fijnmechanische Techniek, HTS Utrecht
  • Internationale Technologische Ontwikkelingskunde, Faculteit Techniek en Maatschappij, TU Eindhoven
Scroll naar top